Intresseanmälan instruktörsutbildning

SSRK HS (huvudstyrelsen för Svenska Spaniel och Retriever Klubben) och funktionärsutbildningskommittén har skickat ut en inbjudan till rasklubbar om möjligheten att anmäla deltagare till en Instruktörsutbildning BAS som startar i augusti 2024. Efter genomförd utbildning blir man Diplomerad Instruktör inom SSRK och målsättningen är att instruktören på egen hand inom rasklubben ska kunna planera och genomföra valpkurser, nybörjarkurser och introduktionsträffar. Mer information om instruktörsutbildningen och vad som krävs för att kunna gå den hittar du här.

Klubben står för kostnaden för utbildningen mot att man via avtal förbinder sig att hålla kurser för klubbens räkning. Mer info om detta kommer till de som anmäler intresse.  

Låter detta intressant? Skicka en intresseanmälan till FRK Mittsvenskas styrelse via mejl   (mittsvenska@frk.nu). Ange namn och kontaktuppgifter samt bifoga ett personligt brev där du kort berättar vem du är, vilken hundras du har och vad du har för mål med utbildningen. Vi vill ha intresseanmälan senast den 15 april 2024.