Flatmästerskapet 2016 - Nu är vi på gång!

Vi har fått förtroendet att arrangera Flatmästerskapet 2016 och det är vi mycket stolta över.

Vi är några som har varit med på detta fantastiska arrangemang på andra platser i Sverige och det är verkligen en upplevelse! Hundratals flatekipage träffas under en helg för att göra upp om den åtråvärda titeln Årets Flatmästare, men också (och inte minst) för social samvaro med andra flatälskare. Själva mästerskapet går som ett Working Test (WT) där alla, från nybörjare och unghundar till mer rutinerade ekipage, är med.

Den 12 oktober 2014 kallades till medlemsmöte i sektionen för att starta upp planeringen inför det största evenemang som vi någonsin arrangerat. Mötet hölls i samband med SKKs utställning i Nordichallen i Sundsvall och ett gäng entusiastiska medlemmar dök upp fullproppade med ideér och med arbetslust. Resultatet av mötet blev en arbetsgrupp som nu ska påbörja det digra arbetet mot "The best Flatmästerskap ever" här hos oss i Mittsverige.

I dagsläget (11 februari) har vi haft två arbetsmöten och har påbörjat någon sorts grovplanering. Det är med största sannolikhet klart med plats, det blir på Nordvik Naturbruksgymnasium.

Känner du att du också sitter inne med goda idéer som du vill dela med dig av?? Skicka ett mail till sekreterare@frkmittsvenska.se