Mocktrial-träning

i samarbete mellan FRK Mittsvenska & FRK Gävle/Dala 

DEN 11-12 MAJ MOVIKEN, NORRA HÄLSINGLAND

FRK Mittsvenska och FRK Gävle/Dala gör nu ett nytt samarbete när vi bjuder in till en helg i mocktrial-anda.

Christer Harmsund förbereder ett upplägg och agerar "provledare". Deltagarna delas in i två grupper där man hjälps åt - tränar egen hund två halvdagar och hjälper den andra gruppen två halvdagar. Gruppindelningen görs utifrån hundarnas utbildningsnivå och svårighetsgraden på uppgifterna anpassas utifrån detta.

Krav för att delta

Förkunskapskravet för att delta är pris på jaktprov. Grundläggande förståelse för tecken och signaler höjer upplevelsen av helgen. ;) Det går också jättebra att vara med som åhörare.

Anmälan & övrig info

Anmälan öppnar den 21 januari och görs via formulär här på hemsidan. Sista anmälningsdag den 15 mars. Efter det lämnas besked om man fått plats.

Vid överanmälan gäller:
1. Medlemmar i FRK har förtur.
2. Hundar med högre meriter går före hundar med lägre meriter.

Villkor för anmälan

Vi ser helst att du som vill delta på träningen är medlem i FRK. Medlemskap kostar 275 kr/år. Medlem blir du enkelt här.

Din anmälan är bindande i och med att du skickar in anmälningsformuläret, men anmälan är komplett först när både anmälningsformulär och kursavgift har inkommit. Betalning ska ske enligt instruktion när du har fått bekräftelse på din bokning. Om du inte har betalat inom angiven tid släpps platsen till en reserv om sådan finns. Saknas reserv kvarstår din skyldighet att betala kursavgift. Vi har tyvärr inte råd med tomma platser på träningen.


Anmälningsavgift
Anmälningsavgift 600 kr för två dagar inklusive enklare luncher båda dagarna. Åhörare betalar 300 kr inkl lunch.

Mat
Lunch ingår i anmälningsavgiften. Det kommer att ordnas en gemensam middag på lördagkvällen för den som önskar. Mer info om det kommer i samband med beskedet om du har fått plats.

Tips på boende
Fönebo camping 070-2072927
Norra Dellen familjecamping 070-2270383 

Övriga frågor

Vid frågor kontakta Linda Vågberg, 070-4688755