FRK Mittsvenska och FRK Gävle/Dala bjuder in
alla er som på olika sätt hjälpt till med verksamheten i våra sektioner under åren 2022 och 2023.

 

 STORT TACK FÖR DIN INSATS!!!

Välkommen att vara med på våra funktionärsdagar 2024!!

Den 7-9 juni på Ora lägerplats i norra Hälsingland
Så himla roligt att du har varit en del i våra FRK-sektioners fina verksamhet genom det jobb du har gjort!!

Nu är det din tur att få delta och bara njuta!

Vi har inför 2024 återigen bokat in några riktigt vassa instruktörer och vill nu bjuda in dig till två delvis sponsrade dagar fullspäckade med jaktträning, god mat och roligt häng.


Vi ankommer fredagkväll för information, “get together” och kvällsfika. Kurserna startar lördag morgon. Gemensam grillning och annat skoj på lördagkväll. Avresa på söndag eftermiddag efter en gemensam kursavslutning.


Alla som är intresserade av jaktträning är välkomna att anmäla oavsett om man är helt ny eller om man är på elitnivå. Vi erbjuder grupper på alla nivåer. De enda kraven som finns är att hunden ska kunna sitta/sitta kvar och komma på inkallning. 6-8 deltagare per grupp.


För den som inte känner behov av en instruktör men ändå är sugen på en härlig hundträningshelg med andra sköna hundnördar så går det också jättebra att anmäla. I år kör vi även grupper utan instruktör där man istället lägger upp träningen själva och hjälper varandra. Markerna är i toppklass så det finns all anledning att delta. Sen är man såklart med på alla trevligheter runtom utanför hundträningen.


Om man inte vill gå med hund på kurserna så kan man vara med som åhörare på dagarna och delta i kvällsaktiviteterna, för dem vill man inte missa.Grupper & instruktörer

UNGHUND/NYBÖRJARE

Maria Alm, Awesome Gundogs

Detta är gruppen för dig som har en unghund eller är nybörjare på jaktträning. Förkunskaper att hunden ska kunna komma på inkallning och kunna sitta/sitta kvar.

nYBÖRJARE/MOT ÖPPEN

Anna-Lena Wendt, Svartalwens

I denna grupp bör din hund ha tagit pris i nkl på b-prov eller WT.

 
öPPEN/ELIT

Jens Andersson, Gottands kennel

Denna grupp riktar sig till dig som kommit en bit i din hunds utbildning. Hunden har pris i ökl på b-prov eller WT.

Träningsgrupp utan instruktör

Utan instruktör

Denna grupp är för dig som klarar träningen utan instruktör, men som gärna vill vara med och träna hund i fina marker och umgås med andra hundnördar på kvällen.

Mat & logi

I år bjuder vi på helpension. Vi kommer att hjälpas åt med att laga maten och därför dela in alla deltagare i “matlag” som får i uppgift att fixa en måltid var utifrån en färdig meny. 

Mer info om menyn kommer lite närmare träningsdagarna. Vid behov av specialkost får man själv ta med det. Det finns begränsade möjligheter att laga egen mat på lägerplatsen. 

Boendet som erbjuds är av enklare standard i 6-bäddsrum på scoutgården. Den som vill kan istället ta med husvagn/-bil eller tälta. Det finns inte tillgång till el för den som campar.


Om man önskar annat boende så ligger Fönebo camping inte långt borta, att boka och betala själv.

Mer skojigheter

Lördagkväll blir det som vanligt tävlingar och quiz. Vi kommer också att ha dragning i vårt lotteri. En av högvinsterna är att vinna tillbaka kursavgiften!!

Priser

2 heldagar - kurs med hund inkl kost och logi
- 1600 kr (ord.pris 3500 kr)

2 heldagar - åhörarplats inkl kost och logi
- 300 kr (ord.pris 600 kr)

2 heldagar - träningsgrupp utan instruktör inkl kost och logi
- 300 kr (ord.pris 600 kr)

Anmälan

Anmälan öppnar den 21 januari.

Du som har möjlighet att anmäla till dessa dagar med förtur och reducerat pris har fått en personlig inbjudan till din e-post.

OBS! Om du som varit funktionär anmäler innan den 1 mars är du minst garanterad plats i en träningsgrupp utan instruktör, oavsett om du är medlem i FRK eller ej. Platserna i de instruktörsledda grupperna är begränsade och där är det först till kvarn som gäller och funktionärer som är medlemmar i FRK har förtur. 

Efter den 1 mars släpper vi eventuella lediga platser till övriga medlemmar för ordinarie pris.

Villkor för anmälan

Vi ser helst att du som vill delta på funktionärsdagarna är medlem i FRK. Medlemskap kostar 275 kr/år. Vid överanmälan till grupp med instruktör kommer medlemmar ha förtur enligt ovan. Medlem blir du enkelt här. 

För eventuella restplatser, som efter den 1 mars släpps till andra än funktionärer, är medlemskap i FRK obligatoriskt.

Din anmälan är bindande i och med att du skickar in anmälningsformuläret, men anmälan är komplett först när både anmälningsformulär och kursavgift har inkommit. Betalning ska ske enligt instruktion när du har fått bekräftelse på din bokning. Om du inte har betalat inom angiven tid släpps platsen till en reserv om sådan finns. Saknas reserv kvarstår din skyldighet att betala kursavgift. Vi har sponsrat detta arrangemang en hel del, men tyvärr har vi inte råd med tomma platser på kurserna.


Vid för få anmälningar förbehåller vi oss rätten att ställa in en kurs. Om en kurs ställs in kommer du i första hand att erbjudas plats på en annan kurs under helgen. Om detta inte är möjligt sker en återbetalning av kursavgiften.


Om du inte har fått något mail, men tycker att du har hjälpt till och borde ha fått en inbjudan, så ber vi att du kontaktar styrelsen i den sektion där du hjälpt till.

Övrig info

FRK ersätter inga skador på personliga tillhörigheter eller skador som du eventuellt orsakar i byggnaderna i samband med funktionärsdagarna. Eget ansvar.

Varning för skott!
Att tänka på för den som har en skottberörd hund: Vi kommer att skjuta med apportkastare och startpistol i området under lägret.

Löptikar är tyvärr inte välkomna då det kan störa koncentrationen för övriga deltagande hundar.

Kontakt

Har du frågor kring lägret eller din anmälan är du välkommen att kontakta Linda Vågberg, 070-4688755, mittsvenska@frk.nu