FRK Mittsvenska och FRK Gävle/Dala bjuder in
alla er som på olika sätt hjälpt till med verksamheten i våra sektioner under åren 2021 och 2022.

 

 STORT TACK FÖR DIN INSATS!!!

Välkommen att vara med på våra funktionärsdagar 2023!!

Den 17-19 maj på Ånge camping
Så himla roligt att du har varit en del i våra FRK-sektioners fina verksamhet genom det jobb du har gjort!!

Nu är det din tur att få delta och bara njuta!

Vi har bjudit in några riktigt vassa instruktörer och vill nu bjuda in dig till två delvis sponsrade dagar fullspäckade med jaktträning, god mat och roligt häng.

Vi ankommer onsdagkväll för information, “get together” och kvällsfika. Kurserna startar torsdag morgon. Gemensam grillning och annat skoj på torsdag kväll. Avresa på fredag eftermiddag efter gemensam kursavslutning. Den som vill är också välkommen att anmäla till Flattlägret i norr och stanna kvar även under lördagen och söndagen.

Alla som är intresserade av jaktträning är välkommen att anmäla oavsett om man är helt ny eller om man är på elitnivå. Vi väljer därför att inte helt fastställa gruppernas inriktning förrän vi ser hur många och vilka som anmäler så att vi kan sätta ihop bra grupper. De enda kraven som finns är din hund ska kunna sitta/sitta kvar och komma på inkallning.

6-8 deltagare per grupp

Om man inte vill gå med hund på kurserna så kan man vara med som åhörare och bara delta i kvällsaktiviteterna, för dem vill man inte missa.


Instruktörerna

Tina Boltorp

 

Peter Boltorp
Anna-Lena Wendt
Tomi Sarkkinen

Boende

Behöver du boende så erbjuds delat boende i stuga eller vandrarhem på campingen alternativt campingplats om du föredrar att ta med husvagn/husbil. Det finns också möjlighet till några dubbelrum hos Svedmans ca 5 min bilväg från campingen. Boende bokas i samband med anmälan. Ange vid bokningen om du vill dela boende med någon särskild. Vi kommer sedan att fördela boendet och försöker lösa så att alla blir nöjda.

Mer om boendet

Hundar är tillåtna i alla rum och stugor. I vandrarhemmet finns toalett. I campingens servicebyggnad finns det separata duschar och toaletter för damer och herrar. Servicebyggnaden har kök som är utrustat med spis, kyl och frys samt porslin.

Hos Svedmans delas TV- och dagrum, kök, duschar och WC med övriga gäster.

Mat

Ta med egen frukost så bjuder vi på övriga måltider (fika onsdag kväll, lunch torsdag och fredag, grillbuffé på torsdagkväll).

Mer skojigheter

Torsdagkväll blir det tävlingar och quiz. Vi kommer också att ha dragning i vårt lotteri. En av högvinsterna är att vinna tillbaka kursavgiften!!

Priser

2 heldagar - kurs med hund inkl välkomstfika, två luncher och en grillkvälll - 1100 kr

2 heldagar - åhörarplats inkl välkomstfika, två luncher och en grillkvälll - 200 kr

Delat boende i rum/stuga alt campingplats 2 nätter - 400 kr

Plats i dubbelrum hos Svedmans 2 nätter - 500 kr


Anmälan

Vi siktar på att alla som anmäler ska få plats, men om intresset blir stort så kan vi behöva justera deltagarantal eller liknande. Vid överanmälningar har medlemmar i FRK förtur om anmälan gjorts innan den 28 februari.


Om du inte har fått något mail, men tycker att du har hjälpt till och borde ha fått en inbjudan, så ber vi att du kontaktar styrelsen i den sektion där du hjälpt till.

Villkor för anmälan
Vi ser helst att du är medlem i FRK. Medlemskap kostar 275 kr/år. Medlem blir du här. 

Din anmälan är bindande i och med att du skickar in anmälningsformuläret, men anmälan är komplett först när både anmälningsformulär och kursavgift har inkommit till oss. Betalning ska ske enligt instruktion när du har fått bekräftelse på din bokning. Om du inte har betalat inom angiven tid släpps platsen till en reserv om sådan finns. Saknas reserv kvarstår din skyldighet att betala kursavgift. Vi har tyvärr inte råd med tomma platser på kurserna.


Vid för få anmälningar förbehåller vi oss rätten att ställa in en kurs. Om en kurs ställs in kommer ni i första hand att erbjudas plats på en annan kurs på lägret. Om detta inte är möjligt sker en återbetalning av kursavgiften.

Övrig info

FRK ersätter inga eventuella uppkomna skador på personliga tillhörigheter eller i byggnaderna i samband med lägret.

Varning för skott!
Att tänka på för den som har en skottberörd hund: Vi kommer att skjuta med apportkastare och startpistol i området under lägret.

Löptikar är tyvärr inte välkomna då det kan störa koncentrationen för övriga deltagande hundar.

Kontakt

Har du frågor kring lägret eller din anmälan är du välkommen att kontakta Linda Vågberg, 070-4688755, mittsvenska@frk.nu